Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta

de Constelatialeu in Pui, 25 Aug 2014 | 7562 vizualizari

 

Aveam o punga de legume mexicane,ratacita prin frigider si am zis sa-i fac felul......felul doi,ca peste unu am sarit....

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g aripioare
  • 320 g amestec mexican Bonanza
  • 300 g fasole fideluta galbena
  • 3 ardei capia copti
  • 4 cepe potrivite
  • 1 legatura de marar
  • ulei pentru calit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta:

Mai intai am pus fasolea fideluta la fiert in apa cu sare,dupa ce a fiert am scurs-o de apa si am adaugat-o peste legumele mexicane dezghetate.Am pus o cratita pe foc,am lasat-o sa se incinga,am adaugat ulei si apoi am pus aripioarele sa se rumeneasca.Dupa ce s-au rumenit aripioarele,le-am scos din cratita si am adaugat ceapa taiata marunt.Am lasat-o sa se caleasca pana a devenit aurie si am adaugat ardeiul copt taiat bucatele mici.Am lasat cca 15 min la foc mic si am adaugat sare si piper dupa gust.Apoi am adaugat mixtul de legume si o cana de apa si am lasat sa fiarba cca 20 min.La final adaugam aripioarele si mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de pui în sos delicios de legume şi bere